Termeni și condiții

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului PovesteaNeUneste.ro 

ACCEPTAREA CONDITIILOR 
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site

DESCRIEREA SERVICIILOR 
Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. 

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului PovesteaNeUneste.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
PovesteaNeUneste.ro nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.

PovesteaNeUneste.ro detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea PovesteaNeUneste.ro, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului PovesteaNeUneste.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de PovesteaNeUneste.ro. Este interzisa modificarea, comercializarea, licentierea în orice scop fara confirmarea scrisa din partea PovesteaNeUneste.ro.

Accesul si utilizarea paginii PovesteaNeUneste.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe PovesteaNeUneste.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii PovesteaNeUneste.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul PovesteaNeUneste.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor PovesteaNeUneste.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor PovesteaNeUneste.ro. PovesteaNeUneste.ro] nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului; 
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului

Astfel, PovesteaNeUneste.ro nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

Continutul paginii web PovesteaNeUneste.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea PovesteaNeUneste.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

PovesteaNeUneste.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii.

PovesteaNeUneste.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze PovesteaNeUneste.ro prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de PovesteaNeUneste.ro utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

PovesteaNeUneste.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.


Pin It on Pinterest