Ángela De Luis López, din Santander ”escaladând” noi înălțimi în Năsăud și Josenii Bârgăului. Află povestea unei campioane din atletismul spaniol, ce astăzi respiră românește

 

Descoperă povestea unei tinere născută și crescută într-un oraș din nordul Spaniei, care de mai bine de un an trăiește în județul Bistrița-Năsăud. Povestea acestei fete este în primul rând despre curaj, forță mentală, ambiție și perseverență. Ángela De Luis López, o cunoscută campioană în atletismul din Spania, a demonstrat că nu îi este frică să o ia de la capăt dacă inima îi spune acest lucru. A fost un recunoscut sportiv de performanță la nivel național și regional în atletismul spaniol, mândrindu-se cu o reușită impresionantă la săritura în lungime, fiind prima femeie din țara sa cu un rezultat remarcabil, dar și la velocitate. După ani de antrenamente zilnice a suferit o accidentare și a lăsat brusc atletismul. Apoi s-a apucat de escaladă pe munți, în peșteri și alte sporturi extreme. Aproape 9 ani s-a antrenat zi de zi, indoor după ce ieșea de la serviciu, iar în weekend se cățăra pe munți. Pasiunea ei pentru escaladă a fost comună cu pasiunea celui care avea să fie alesul inimii, un tânăr din județul Bistrița-Năsăud. Și povestea merge mai departe Ș))!

Ascultă povestea Ángelei De Luis López, care de aproape un an de zile parcurge zeci de km pentru a ajunge la serviciu în orașul academicienilor, unde lucrează ca și specialist în calitate la o companie cu renume internațional. Este o inspirație pentru cei care cred că dragostea și pasiunea pot conduce la noi începuturi și oportunități neașteptate. Ea demonstrează că adevărata putere stă în capacitatea de a te adapta și de a excela, indiferent de circumstanțe.  

Poveste susținută de #StoryVoice, #STEWO Plastic Prod, #MixMotor și #Lucky Mill

Music pixababy.com/ Foto arhivă personală

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest