Marius Crăciun, pasiunea pentru rock l-a readus acasă unde de câțiva ani rupe monotonia orașului cu experiențe muzicale inedite sub egida Soho Music Hall

Totul a început de la o casetă cu Linkin Park pe care a împărțit-o cu cel mai bun prieten al său, Paul. Muzica rock i-a fost însuflețită și de către fratele mai mare, însă de mic a simțit o conexiune profundă cu sunetele puternice și versurile intense ale genului rock și hip-hop. A scris versuri hip-hop, a cântat la tobe și de când a fost pe banii lui nu a lipsit de la niciun concert rock din Europa. Are o colecție impresionantă de bilete de la toate concertele la care a fost. A activat mult timp în vânzări, în marketing, a muncit în Horeca prin America, în turism prin Spania, dar a revenit acasă unde a decis să își deschidă un bar. Un bar care regândit și rebranduit chiar de el a ajuns să fie gazda unor concerte inedite cu nume mari ale rock-ului românesc. De câțiva ani, Marius Crăciun, menține fenomentul SOHO la Bistrița, un loc unde oameni din mai multe generații se adună pentru a simți pulsul muzicii rock și pentru a trăi clipe de evadare din cotidianul lor obișnuit. Prin pasiunea și perseverența sa, acest tânăr a reușit să rupă zidurile monotone ale orașului și să creeze un univers paralel al libertății și expresiei autentice. În fiecare sfârșit de săptămână le pregătește iubitorilor de pop-rock evenimente cu totul și cu totul speciale, pentru 17 mai pregătind un mega concert IRIS și COMPACT la Sala Polivalentă. Când nu e la Soho Music Hall, pune de următoarele concerte sau studiază. Este student la Marketing și PR.

Ascultă povestea unui bistrițean, pasionat de rock, care mânat de pasiunea pentru acest gen muzical, încăpățânat din fire, ambițios și consecvent a reușit să creeze la Bistrița un fenomen ce a rupt monotonia orașului.

Această poveste vă este oferită de #StoryVoice, #MixMotor #Kalsero și #Lucky Mill

Music by pixababy/ Tehnic studio BFM/ Foto arhivă personală

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest