Internaționalul Marius Novanc: ”Ai mei m-au închis în casă ca să nu mai merg la handbal! Au încercat să mă țină focusat pe judo pentru că aici aveam rezultate bune”

Ascultați povestea unui exemplu de excelență pe care România l-a oferit handbalului masculin, povestea unui sportiv renumit care astăzi, în calitate de antrenor, aduce valoare acestui sport spectaculos în județul lui Rebreanu și a lui Coșbuc. Pe antrenorul secund al echipei de suflet a bistrițenilor, CS Gloria 2018, Marius Ioan Novanc, cei din lumea sportului, în special din handbal, îl cunosc și îl apreciază pentru performanțele sale. A fost un handbalist de succes în toată cariera sa sportivă, a făcut parte din cele mai puternice cluburi din țară, chiar și din Ungaria, și ani la rând a fost căpitanul echipei naționale. Cunoscutul pivot născut la Arad, a făcut judo până la 14 ani și a jucat handbal până la 37. A fost ocazional și model, a participat la numeroase show-uri de televiziune susținând cazuri umanitare, iar din 2021 este la Bistrița unde împreună cu Horațiu Pașca a contribuit la câștigarea bronzului în Liga Florilor Mol – 2023 a echipei de handbal feminin și este și antrenorul principal al echipei de tineret a clubului bistrițean.

(foto arhivă personalămusic by Bensound) – Povestea vă este oferită de către @Clinica ALTEO, @ProFenster, @Kalsero și @Mr. Carpetino!

@PovesteaneUneste este un proiect susținut de @ProFenster, @Kalsero și @Clinica ALTEO.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest