Cătălin Onofrei, povestea unui corporatist pasionat de engleză și fotografie: ”Indiferent de activitatea pe care o avem, numai împreună putem crește”

foto arhivă personală

Este voluntar în proiectul Mocănița Transilvaniei, a luat parte la unele activități ale cunoscutei asociații Tașuleasa Social și este nelipsit de la întâlnirile săptămânale de handbal mixt de la Sala Polivalentă din Bistrița, atât în calitate de jucător, dar mai ales de fotograf. La orice acțiune sau eveniment ajunge realizează instantanee care nu pot trece neobservate.

Cătălin Onofrei face fotografii cu o plăcere aparte, evocând scopul acestei acțiuni, și anume: nu de a schimba subiectul, ci subiectul să îl schimbe pe fotograf.

La o primă abordare, Cătălin a invocat faptul că este o simplă persoană pasionată de fotografie și atât. Știam doar că este corporatist și vine din Tulcea, dar după o abordare mai amănunțită am aflat că are o poveste fascinantă, o poveste presărata cu mult curaj și o deschidere fantastică față de noi provocări, provocări trăite atât acasă, dar mai ales în Marea Britanie și Spania.

Astăzi, Cătălin Onofrei aduce valoare voluntariatului bistrițean. ”Tășuleasa Social m-a ajutat să mă acomodez, însă cei care m-au fermecat de la bun început, prin felul lor de a fi și prin valorile pe care le promovează, au fost  și sunt cei implicați în proiectul Mocănița Transilvaniei… efectiv ei au schimbat tot ce știam sau aveam impresia că știu despre voluntariat… un mare MULȚUMESC celor de la Mocăniță”, a precizat cel care prin fotografie adoră să surprindă emoția.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest