Liana Ionela Musteață, un exemplu de excelență

foto arhivă personală

La o vârstă fragedă a fost diagnosticată cu o problemă de sănătate care îi afecta oasele, iar medicii i-au recomandat ca soluție sportul. Lia a învățat pe propria-i piele că durerea este temporară, într-un final ea va înceta și altceva îi va lua locul. La 12 ani distanță are în portofoliu zeci de medalii de aur, argint și bronz obținute la diferite competiții naționale și internaționale, atât la categoria cadeți, juniori, cât și la seniori.

Liana Ionela Musteață, o fată firavă de o frumusețe deosebită, este un exemplu de excelență care, respectând câteva principii precum politețe, decență, perseverență și rezistență, la numai 14 ani a obținut centura neagră în arte marțiale, iar după 3 ani taekwondo i-a adus un alt rezultat remarcabil, centura neagră cu 2 dani.

Sunt puțini campioni europeni și mondiali care au urcat pe cele mai înalte podiumuri la o vârstă la care alții aveau scutiri la educație fizică. Nu ne este străin faptul că sportul este folositor societății pentru că asigură exemple vii de excelență. Ascultați povestea fascinantă a unui asemenea exemplu!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest