O ambițioasă poveste de antreprenoriat cu și despre frații Gâvan din Tiha Bârgăului: Ionuț, Adrian și Nicolaie

De 15 ani, cei trei frați scriu filele unei ambițioase povești de antreprenoriat. Totul a început de la fratele mai mare, Ionuț, care la numai 19 ani a luat calea străinătații. Câteva luni a muncit în câmp, apoi s-a apucat de construcții. A început ca ajutor în șantier, apoi rapid s-a remarcat prin abilitățile sale și, în scurt timp, a ajuns să coordoneze sute de oameni. Ionuț Gâvan ne-a vorbit despre experiența sa de peste hotare, despre familie, despre acasă, despre frații săi mai mici alături de care, de atâția ani, duce povestea din domeniul construcțiilor mai departe și nu doar atât, ci și povestea unei brutării/patiserii ce funcționează la standarde înalte și a cunoscutului hotel de la Colibița, construit și deschis în timp record, ce oferă o panoramică spectaculoasă, dar și servicii de excepție.

Relația fraților Gâvan din Tiha Bârgăului este una specială, o relație bazată pe: Ambiție, Muncă, Inteligență, Comunicare, Implicare și Incredere. ”Legătura dintre frați este probabil cea mai strânsă legătură care poate exista între oameni!”

🎧🔊Ascultă o ambițioasă poveste de antreprenoriat cu și despre cunoscuții frați: Ionuț, Adrian și Nicolaie Gâvan (foto arhivă personală/ music by Peder B. Helland)

@PovesteaNeUneste este un proiect susținut de @ProFenster, @Kalsero și @Clinica ALTEO.

You may also like...

5 Responses

 1. Ion spune:

  Povestea lor e patentata de sefii lor de la judet !

 2. Vidican Bogdan spune:

  Ce nu a menționat Ionuț e că a ajutat f multa lume , printre care mă regăsesc și eu , mi a ridicat casa și plată am făcut o după doi ani , și de nenumărate ori m a ajutat cu bani , sânt oameni minunați care îmi doresc să aibă parte de tot binele din lume, mult respect Amicii

 3. Moișan spune:

  Dacă managerii angajați pe măsură celor trei frați Gavan ar fi pe măsură ar fi minunat. Mă refer la cel mai nou dintre ei.

  • Dorin Saramet spune:

   Buna dimineata,
   am fost acolo in weekend. Angajatii sunt de nota 10. 10 plus, chiar. Oameni calzi, primitori. De la primul la ultimul.

 4. Bica Ioan spune:

  Amicii Building Construim la înălțime (adică în Himalaia, unde am avut ocazia să duc însemnele firmei până în EBC și pe vârful Island Peak-6189 m). Mulțumesc AMC, mulțumesc Ionuț pentru susținere! Construim la înălțime!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest