Sandy Deac a lăsat medicina pentru muzică. ”Am fost un inconștient, dar am făcut bine ce am făcut”! Ascultă povestea cunoscutului muzician, lider și membru fondator al trupelor Kappa, Desperado, Speak Floyd și The Sign

 

O bună perioadă, Alexandru Deac din Suceava a profesat ca și medic, dar de muzică nu s-a lăsat niciodată. În paralel, vindeca și suflete prin creațiile sale. Muzica e ca un sentiment pus pe portativ. E o limbă universală pe care orice suflet o poate înțelege. Nu e nevoie de nicio traducere. Emil Cioran spunea că „de n-am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica, iar acest suflet nu are cum altfel să înflorească și să supraviețuiască dacă nu cu dragoste, bunătate și muzică”. Alexandru Deac alias Sandy Deac din comuna Ciprian Porumbescu, oamenii vor uita ce ai spus, vor uita probabil ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă!

Vă invit să ascultați povestea unuia dintre cei mai buni muzicieni pe care Transilvania i-a oferit, un compozitor și producător muzical care și-a adus aportul la succesul multor artiști români, realizator de reclame, o voce inconfundabilă ce o auzim deseori în calupul publicitar de la radio si TV. (foto arhivă personală/ music by Pixabay) – Poveste susținută de @ProFenster și @Clinica ALTEO.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest