Alexandra Uiuiu, magie în baschetul românesc de aproape 20 de ani. Ascultă povestea campioanei care astăzi este și mental coach!

 

Cei care iubiți baschetul o cunoașteti pe Alexandra Uiuiu! Sportiva din Sibiu care obișnuia să își petreacă vacanțele de vară la Bistrița și Feldru are o carieră sportivă deosebit de frumoasă și încă se bucură de roadele muncii ei pe teren. De aproape 20 de ani, Alexandra activează în liga profesionistă, cu prima echipă din baschetul mare la care a jucat devenind de 2 ori campionă națională. La 16 ani a plecat de acasă fiind convocată la o echipă de elită din baschetul românesc și în toți acești ani a avut multiple convocări la echipa națională a țării. A jucat în liga austriacă, este și vicecampioană europeană, având în palmares numeroase medalii de aur și argint obținute în lupta pentru Cupa României, dar și în Cupa Europei Centrale. Și deși nu-i place să se laude cu asta, Alexandra Uiuiu a fost aleasă și de 3 ori Miss Baschet România. Din 2019 joacă la ”U” Cluj, pentru al 5-lea sezon consecutiv face parte din echipa Universității, fiind și căpitanul baschetbalistelor de aici. A creat un proiect prin intermediul căruia și-a propus să își pună în slujba sportivilor toată experiența ei, completată cu studii de specialitate. MentAle funcționează pe consideretul: așa cum un sportiv își antrenează trupul pentru a performa la cel mai înalt nivel, și mintea trebuie antrenată! (http://mentale.ro)

Ascultă povestea unei campioane care a reușit să atingă culmile succesului fără să-și piardă rădăcinile sau bunul simț, păstrându-și neclintită credința în valorile primite de acasă.

Această poveste vă este oferită de #StoryVoice, #MixMotor #Kalsero și #Lucky Mill

Music by pixababy/ Foto arhivă personală

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest