Campionul României cu Oțelul Galați, Sergiu Costin: ”Eram un timid și-un rușinos, dar sportul m-a transformat. Nu mi-am dorit niciodată să fac altceva, am jucat fotbal necondiționat”

 

music by bensound.com/ foto arhivă personală, gsp, presagalati, digisport

A fost principalul stâlp al defensivei rarefiate a lui Petre Grigoraș şi a fost omul în jurul căruia și-a organizat Dorinel Munteanu echipa campioană cu stilul defensiv atât de eficient”. A devenit unul din subiecţii unei cărți de onoare a sportivilor bistrițeni, iar astăzi îşi ocupă locul binemeritat şi în cartea legendelor gălăţene. De altfel, oraşul l-a adoptat, fiind numit cetăţean de onoare al municipiului Galaţi după minunea din 2011! Fundaşul central a fost votat și pe site-ul suporterilor, Dunărea Bătrână, drept cel mai bun jucător al sezonului 2010-2011 şi a apărut pe coperta primului număr al revistei “OŢELUL”. A fost căpitanul de poveste din Supercupa câștigată de Oțelul Galați. Este și cetățean de onoare al comunei Bistrița-Bârgăului, loc unde și-a petrecut cea mai frumoasă perioadă a copilăriei sale. Aici a jucat fotbal pe bere, primii bani făcându-i după 20 de ani. A jucat la Gloria Bistrița, la Unirea Dej și Olimpia Satu-Mare, cu Oțelul având cele mai multe reușite. A fost și manager sportiv, profesor de sport, antrenor de fotbal la școala profesorului ce l-a crescut, iar de o bună vreme, face paradă în minifotbalul românesc, reprezentând o echipă locală puternică la nivel național Are 45 de ani și se nu se lasă, fiind legitimat și la o echipă din liga a 5-a din județul Suceava.

🎧Ascultă povestea unui campion, căpitanul unei echipe de poveste descoperit și crescut la Bistrița, care a evoluat în Champions League. Este Sergiu Ioan Viorel Costin, un om cu bun simț, ale cărui rezultate notabile nu l-au înlăturat din firesc.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest