”Rivali” la competiții, dar prieteni buni în viața de zi cu zi. Cristian Pop și Nicolae Bălan s-au întâlnit la un maraton și de atunci sunt de neoprit în cursele montane

Sunteți invitați să descoperiți povestea a doi alergători de top din România ce vin de pe Valea Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud. De ani buni sunt de nedespărțit și de neoprit în cursele lungi de mii de metri montani, unul dintre ei fiind campion național la alergare montană ani la rând. Profesorul Cristian Pop și pompierul Nicolae Bălan nu sunt un exemplu doar în activitatea sportivă, ci și în prietenia lor aparte, o prietenie bazată pe bunăvoință reciprocă, suport reciproc, loialitate, bună-credință și altruism. Nu întâmplător relațiile de prietenie apropiate se bazează pe împărtășirea acelorași valori și principii. Se cunosc de 10 ani. Au participat împreună la o cursă montană în cadrul cunoscutului Maraton Apuseni, Nicu fiind alergător, iar Cristi voluntar. Și de atunci aleargă împreună la diverse competiții – câteva zeci pe an, se antrenează împreună, fac parte dintr-o frumoasă echipă ce are în componența sa sportivi din toată România, Datacor Running Team, și, totodată, își împărtășesc bucuriile împreună.

🎧 O poveste veritabilă a doi alergători de top, Nicu si Cristi. Sursă de inspirație, răbdare și perseverență pentru noi toți.(foto arhivă personală / muzică from Pixabay, The price of freedom)

@PovesteaNeUnește este un proiect susținut de @ProFenster, @Kalsero și @Mr.Carpetino.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest