Adi Cristurean, de la munca în pădurile din Nepos astăzi contribuie la desfășurarea unuia dintre cele mai cunoscute turnee de tenis profesionist din lume

 

 

Ascultă povestea unui bistrițean care a înțeles pe pielea lui că destinul ne îndeplinește visurile în felul său pentru a ne da ceva ce este dincolo de dorințele noastre. Adrian Marius Cristurean este de loc din Nepos, dar de aproape 20 de ani trăiește în Spania. Aici și-a întemeiat o frumoasă familie și de mai bine de un deceniu lucrează într-un loc magic, un loc în care este aproape de cele mai cunoscute nume ale tenisului mondial, precum Ion Țiriac, Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovic, Serena Williams, Simona Halep sau Sorana Cârstea. Adri, așa cum îi spuneau spaniolii, face parte din echipa ce se ocupă de întreținerea Cutiei Magice din Madrid, una dintre cele mai cunoscute arene multifuncționale din lume. La Caja Magica a găzduit Campionatul Mondial de handbal masculin din 2013, a fost locul de desfășurare a MTV Europe Music Awards în 2010 și a multor spectacole și concerte de excepție, iar din 2009 este și casa cunoscutului turneu de tenis profesionist Madrid Open, eveniment clasificat ca ATP Tour Masters 1000 în Turul ATP și un eveniment WTA 1000 în Turul WTA. Adi este coordonatorul echipei ce se ocupă de întreținerea terenurilor pe perioada derulării acestui mare turneu.

Află cum a ajuns bistrițeanul să lucreze la Caja Magica din Madrid, dar și pentru unul dintre cele mai cunoscute turnee de tenis profesionist din lume.

Poveste susținută de #StoryVoice, #MixMotor, #Kalsero și #ProFenster

Music by pixabay.com/ Foto arhivă personală

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest