Tudor Mudure-Iacob, preotul cu ”3 familii”

Cei care aveți copii, îl cunoșteți probabil. Este preotul care a coordonat lucrările la crearea Centrului Misionar de Tineret de la Sângeorz-Băi ”Ioan Bunea”, locație întreținută de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului care de peste 10 ani este căutată de tineri și copii din toată țara pentru taberele de vară și/ sau de iarnă ce au devenit în scurt timp virale. Părintele Tudor Mudure-Iacob spune că acest proiect presupune un act de dăruire prin care Biserica „îi răsfaţă cu bunătate pe tineri”, conturându-le o viaţă mai bună, finalitatea fiind aceea ca, la rândul lor, ei să dăruiască mai departe bunătate comunităţii în care se regăsesc.

Este și inspector eparhial pe probleme de tineret, profesor de religie la L.P.S, preot la Biserica ”Sfânta Treime” și, pe lângă centrul de la Sângeorz-Băi, este și managerul celei mai noi școli private din oraș, Școala Primară ”Sfântul Stelian”.

Ascultă povestea preotului pentru care cel mai frumos cer poate fi admirat în localitatea copilăriei sale, Brăișor, dar pentru care orașul imnului național înseamnă liniștea de care are nevoie.

Poveste susținută de #StoryVoice, #MixMotor, #Kalsero și #ProFenster

Music by pixabay.com/ Foto arhivă personală

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest