Fetița timidă care a devenit crainic de radio și a ținut discursuri în fața a sute de oameni, trăiește astăzi aventura vieții ei. Despre viața de nomad digital cu Corina Brândușan!

Ascultă o poveste savuroasă despre viața de nomad digital! Povestea unui jurnalist cu renume din Cluj, astăzi unul dintre cei mai căutați specialiști în comunicare și PR, Corina Brândușan, care în prima lună a anului 2022 s-a aventurat într-o altfel de călătorie. De mai bine de un an și jumătate, alături de soțul ei, Andrei, și fiica lor, Maria, trăiește un stil de viață care la prima vedere pare ideal, însă nu este pentru toată lumea. Și totuși, acest mod de a trăi îți dă posibilitatea de a vedea o mulțime de locuri incredibile.

Totul a început cu voluntariat în cazul meu. Atât PR-ul, cât și jurnalismul, a început dintr-o joacă, dintr-un experiment… să văd ce iese. Când am luat decizia relocării, ne-am gândit la provocarea de a ne crea curiozitate, apetit de descoperire, aventură şi puţină nebunie, dar în care să ne continuăm activitatea profesională… – (C.B)

🎧 O poveste mișto (foto arhivă personală / music Bensound.com/free-music-for-videos License code: WTR9IGDWN7VKGLF4)

@PovesteaNeUnește este un proiect susținut de @ProFenster, @Kalsero și @Clinica ALTEO.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest